مجموعه تولیدی دکور و جعبه جواهر تهران
میزان تقاضا برای دندانپزشکی و مصارف صنعتی در طول سال تقریباْ ثابت میباشد و تغییرات خاصی را نشان نمیدهد. ولی تقاضا برای جواهرات و تقاضا برای مشتری که متاثر از تقاضا برای جواهرات است در سه ماهه آخر سال بالاترین مقدار را نشان میدهند. از طلا همچنین در نوارهای تزیینی و یراق دوزی، پارچه های زربفت، تذهیب کاری، صفحه نگاری کتب و نامه نگاری استفاده می شود. از دیگر موارد استفاده ی طلا کاربرد آن در صنایع شیمیایی و پزشکی و عینک سازی می باشد.
طلا یکی از عناصر باارزش در پزشکی مدرن به شمار می رود، و علت آن این است که طلا عنصری غیرسمی و بی خطر بوده و یکی از بهترین انواع فلزات هادی جریان الکتریسیته می باشد، چگالی این عنصر می تواند آن را در زیر میکروسکوپ الکترونی قابل مشاهده سازد. علاوه براین طلا عنصری نابودناپذیر و فلزی نرم بوده و این کارکردن با طلا را آسان می کند.
بیشتر طلاهای استفاده شده در دندانپزشکی به صورت آلیاژ با دیگر فلزات مانند پلاتین، پالادیوم، نقره، مس و روی می باشد. طلا عنصری غیرسمی بوده و در اثر فرآیندهای بیولوژیکی برای استفاده های دندانپزشکی آماده می گردد. برای دندانپزشک استفاده از این فلز به علت مقاومت بالا ، سختی زیاد ، بادوامی آن مناسب است، همچنین طلا هرگز سائیده نشده و تیره نمی شود. همچنین مقاومت بالا نسبت به عوامل شیمیایی باعث جلوگیری از پوسیدگی و زنگ زدگی طلا می گردد.
مزایای مصرف طلا در دندانپزشکی
- ماده با عمر زیاد.
- شکل پذیر بوده و به راحتی به شکل دلخواه در می آید.
- طلا دارای سختی درحدود مینای دندان است و به طور مناسب دندان را می پوشاند.
- طلا شکننده نبوده و خرد نمی شود.
- طلا سازگار با محیط زیست و غیرسمی می باشد.
معایب مصرف طلا در دندانپزشکی
- طلا بسیار گران است.
- طلا یک هادی بسیار مناسب حرارت می باشد.
- رنگ زرد طلا ممکن است بر زیبایی اثر نامطلوبی داشته باشد.
- طلا به ساختار دندان متصل نمی شود و هر زمانی ممکن است جدا شود.
- طلا ممکن است با قطب های الکتریکی بدن واکنش دهد.
قالب جدید وبلاگ پیچک دات نت |