سفارش تبلیغ
صبا ویژن






مجموعه تولیدی دکور و جعبه جواهر تهران

رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر می گوید طلا کالای اساسی مردم محسوب نمی شود اما در صورت افزایش نرخ ارز حتما طلا هم گران می شود.

به گزارش نامه نیوز، بازار جهانی طلا در 10 سال گذشته روزهای پر حاشیه و پرنوسانی را تجربه کرده است به طوری که بهای جهانی این فلز ارزشمند در این مدت از قیمت حدود 374 دلار در هر اونس به 1900 دلار نیز رسیده است.

این نوسان قیمت در حالیست که قیمت این فلز گرانبها تا سال 2011 رشد نسبتا عادی را داشت ولی از نیمه سال 2011 به یکباره قیمت طلا با جهش 300 دلاری در هر اونس خبر سازترین سوژه ی تمام مجامع اقتصادی و سیاسی بود.

روند صعودی بهای جهانی طلا تقریبا تا نیمه سال 2012 ادامه داشت تا اینکه قیمت طلا با کاهش مواجه شد و بسیاری از کارشناسان معتقد بودند که دوران طلایی بازار طلا به پایان رسیده است.

البته ادامه دار بودن روند نزولی قیمت طلا در سال 2013 این نظر کارشناسان را بیش از گذشته پررنگ تر می کرد و همین موضوع باعث افزایش نگرانی سرمایه داران در بازار جهانی طلا شده بود.

اما با آغاز سال 2014 میلادی شرایط بازار جهانی طلا با تغییرات قابل توجهی رو به رو شد و با توجه به بحران های اقتصادی موجود در دنیا و همچنین تنش های سیاسی رخ داده در اروپا روند حرکتی قیمت طلا صعودی شد و این موضوع امیدواری ها را به بازار جهانی طلا بازگرداند.

کارشناسان بازار جهانی طلا در تلحلیل های خود درباره افزایش قیمت طلا در سال 2014 می گوید علت اصلی افزایش قیمت طلا در ماه های اول سال 2014 بحران سیاسی اوکراین و همچنین انتشار گزارش های اقتصادی آمریکا است که البته این افزایش قیمت موقتی خواهد بود و بازار طلا به احتمال فراوان به روند نزولی خود در یک سال گذشته باز خواهد گشت.

تحلیل های اقتصادی نشاندهنده این موضوع است که افزایش رشد اقتصادی آمریکا و افزایش ارزش دلار موجب شده تا سرمایه گذاران زیادی اقدام به خروج سرمایه های خود از بازار طلا کنند و این مساله تاثیر زیادی بر افت قیمت طلا داشته است.

اما شرایط بازار داخلی طلا نیز تا حدود زیادی به بازار جهانی طلا شباهت دارد و بر اساس اعلام محمدرضا پورابراهیمی نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس بازار داخلی طلا متاثر از بازار جهانی طلا است و هر زمان که بهای جهانی طلا افزایش یابد بهای طلا در بازار داخلی نیز افزایش می یابد.

وی همچنین می گوید البته مسائل مختلفی همچون تصمیمات سیاسی و اقتصادی در داخل نیز تاثیراتی بر بازار طلای داخل کشور دارد و تمام این مسائل در کنار یک دیگر قیمت طلا در بازار داخلی را تعیین می کند.

بر همین اساس افت قیمت جهانی طلا در روزهای اخیر و ورود طلا به محدوده 1200 دلار باعث شده است تا قیمت سکه در بازار داخل کاهش یافته و از مرز یک میلیون تومان فاصله بگیرد که البته کارشناسان دلیل این افت قیمت را منطقی و متاثر از افت قیمت جهانی طلا می دانند.

از طرفی هم اکنون در آستانه مهمترین رویداد اقتصادی حال حاضر کشور یعنی آغاز فاز دوم قانون هدفمندسازی یارانه ها قرار داریم و عده ای تحلیل می کنند که اگر قرار باشد اجرای این فاز از هدفمندی تورمی به کشور تحمیل کند این تورم حتما بازار ارز و سکه را بی نصیب نخواهد گذاشت و گرانی قیمت ارز افزایش قیمت طلا را در پی خواهد داشت.

محمد کشتی آرای رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر در گفت و گو با نامه نیوز، در رابطه با تاثیرپذیری بازار طلای داخلی از تصمیمات اقتصادی دولت می گوید :در حالت عادی این تصمیمات تاثیری در قیمت طلا نمی تواند داشته باشد و دلیل اصلی آن نیز تابعیت قیمت طلا در بازار داخل از قیمت جهانی آن است.

کشتی آرای درباره دلایل دیگر تاثیرپذیری بازار طلای داخلی از تصمیمات اقتصادی دولت می گوید « طلا کالای اساسی مردم محسوب نمی شود اما در صورت افزایش نرخ ارز حتما طلا هم گران می شود و بر همین اساس ممکن است تصمیمات اقتصادی دولت بر آن تاثیرگذار باشد».

رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر معتقد است «سکه و طلا دیگر جنبه سرمایه‌گذاری خود را از دست داده است و در حال حاضر اگر سکه‌ای مبادله می‌شود به دلیل رفع نیاز معمول جامعه است و دیگر مانند گذشته کسی برای سود کردن50 یا 100 سکه نمی‌خرد و بعید است که مانند گذشته کسی برای سود به سمت خرید سکه بیاید و روند نه ماه گذشته بازار سکه خلاف این را نشان می‌دهد».

وی همچنین می گوید «میزان تقاضای طلا وسکه که قبل از تعطیلات عید نوروز افزایش یافته بود بعد از روزهای شروع کاری سال جدید قیمت ها تعدیل شد و تفاوت قیمتی که قبل از عید نوروز بود از بین رفت و در حال حاضر نوسانات و افزایش و کاهش قیمت سکه بیشتر ناشی از افزایش و یا کاهش بهای جهانی طلا و تابع هیجانات روزمره است».

http://www.jtd.ir


نوشته شده در یادداشت ثابت - یکشنبه 93/5/27ساعت 12:7 عصر توسط مقدم نظرات ( ) |

- رودیم‌ (طلای‌ سفید)

لفظ‌ فلزات‌ گرانقیمت‌ در ابتدای‌ امر، ذهن‌ عموم‌ افراد را به‌ سمت‌ قطعات‌ تزئینی‌ و زینتی‌ سوق‌ می‌دهد. حال‌ آن‌ که‌ در دنیای‌ امروز این‌ فلزات‌ در صنعت‌ اهمیتی‌ به‌ مراتب‌ بیشتر و بعضا حیاتی‌ و غیرقابل‌ جایگزین‌ دارند.

عمده‌ این‌ فلزات‌ در جدول‌ تناوبی‌ عناصر در دسته‌ای‌ موسوم‌ به‌ فلزات‌ پلاتین‌ قرار دارند که‌ این‌ خانواده‌ به‌ ترتیب‌ شامل‌ روتنیم‌، رودیم‌، پالادیم‌، نقره‌، اسمیم‌، ایریدیم‌، پلاتین‌ و طلا است. چهار عنصر ابتدایی‌ به‌ عنوان‌ زیرگروه‌ سبک‌ که‌ دارای‌ دانسیته‌ حدود 12 بوده‌ و چهار عنصر بعدی‌ به‌ عنوان‌ زیرگروه‌ سنگین‌ دارای‌ دانسیته‌ حدود 22 هستند، شناخته‌ می‌گردند:

-  زیرگروه‌ و اعداد اتمی‌ فلزات‌ گرانقیمت‌

مهم‌ترین‌ ویژگی‌ فلزات‌ این‌ خانواده‌ غیرفعال‌ بودن‌ Non ability آنهاست‌ و این‌ به‌ معنی‌ تغییرات‌ اندک‌ آن‌ها در محیط‌های‌ مختلفی‌ که‌ در معرض‌ اکسید شدن‌، خوردگی‌ و یا کدر شدن‌ است‌ بوده‌ و همچنین‌ بررسی‌ سری‌ emf یا سری‌های‌ الکتروشیمیایی‌ که‌ ترتیب‌ عناصر بر حسب‌ پتانسیل‌ الکترودی‌ استاندارد آنها را بررسی‌ می‌کنند در ردیف‌ فلزات‌ نجیب‌تر و یا کاتدی‌ قرار می‌گیرند.

اغلب‌ فلزات‌ با اسیدهای‌ رقیق‌ و همچنین‌ با آب‌ ترکیب‌ شده‌ و هیدروژن‌ آزاد می‌سازند ولیکن‌ این‌ فلزات‌ که‌ شامل‌ عناصر گروه‌ B (نقره‌ و طلا) و سه‌تایی‌های‌ واسطه‌ دوره‌های‌ پنجم‌ و ششم‌ (روتنیم‌، رودیم‌، پالادیم‌، اسمیم‌، ایریدیم‌ و پلاتین‌) است، عوامل‌ احیاءکننده‌ یا کاهنده‌ ضعیفی‌ هستند. غالبا از این‌ شش‌ عنصر، سه‌‌تایی‌های‌ واسطه‌، نقره‌ و طلا به‌ عنوان‌ فلزات‌ نجیب‌ یاد می‌شود.

یکی‌ از مهم‌ترین‌ مزیت‌هایی‌ که‌ می‌شود از پوشش‌های‌ این‌ عناصر روی‌ فلزات‌ پایه‌ و یا حد واسط‌ استفاده‌ کرد، خواص‌ فیزیکی‌ ازجمله‌ نقطه‌ ذوب‌، مقاومت‌ الکتریکی‌، سختی‌ آنها با توجه‌ به‌ ضخامت‌ کم‌ و همچنین‌ قدرت‌ بازتاب‌ (انعکاس‌) بالای‌ آن‌ها به‌ ویژه‌ در شرایط‌ مختلف‌ ازجمله‌ دماهای‌ بالا است.

-  روتنیم‌ Ru- Ruthenum

فلزی‌ سفید متمایل‌ به‌ خاکستری‌ رنگ‌ است‌ که‌ عدد اتمی‌ آن‌ 44، وزن‌ اتمی‌ 10707، چگالی‌ آن‌ 2/12 گرم‌ بر سانتی‌متر مکعب‌ و نقطه‌ ذوب‌ آن‌ 2400 درجه‌ سانتیگراد است. روتنیم‌ فلزی‌ سخت‌ و شکننده‌ است‌ که‌ در برابر خوردگی‌ مقاومت‌ بسیار بالایی‌ دارد.

-  رودیم‌ Rh- Rhodium

فلزی‌ سفید است‌ که‌ عدد اتمی‌ آن‌ 45، وزن‌ اتمی‌ 905/102، چگالی‌ آن‌ 4/12 گرم‌ بر سانتی‌متر مکعب‌ و نقطه‌ ذوب‌ آن‌ 1960 درجه‌ سانتیگراد بوده‌ و مقاوم‌ در برابر خوردگی‌ است.

قدرت‌ انعکاس‌ کمتری‌ از نقره‌ دارد ولی‌ مانند آن‌ کدر نمی‌شود که‌ این‌ خصوصیات‌ و ویژگی‌ اخیر رودیم‌ باعث‌ گردیده‌ که‌ از آن‌ جهت‌ رفلکتورها، آینه‌ها، جواهرات‌ و قطعات‌ با ارزش‌ تزئینی‌ استفاده‌ گردد.

-  پالادیم‌ Pd- Palladium

عنصر فلزی‌ سفیدرنگ‌ است که‌ عدد اتمی‌ آن‌ 46، وزن‌ اتمی‌ آن‌ 4/106، چگالی‌ آن‌ 90/11 گرم‌ بر سانتی‌متر مکعب‌ و نقطه‌ ذوب‌ آن‌ 1552 درجه‌ سانتیگراد بوده‌ و در حرارت‌ معمولی‌ اکسید نمی‌شود. از این‌ فلز به‌ عنوان‌ پوشش‌های‌ ویژه‌ در صنعت‌ آبکاری‌ و همچنین‌ از نمک‌ کلرید آن‌ در صنایع‌ آبکاری‌ پلاستیک‌ به‌ عنوان‌ کاتالیزور استفاده‌ می‌گردد.

-  نقره‌ Ag-Silver

فلزی‌ سفید رنگ‌ است‌ که‌ عدد اتمی‌ آن‌ 47، چگالی‌ آن‌ 5/10 گرم‌ بر سانتی‌متر مکعب‌، نقطه‌ ذوب‌ و جوش‌ آن‌ به‌ ترتیب‌ 961 و 2212 درجه‌ سانتی‌گراد است. در آب‌ نامحلول‌ و در اسیدها و قلیاها محلول‌ می‌باشد. قابلیت‌ هدایت‌ الکتریکی‌ و حرارتی‌ آن‌ از فلزات‌ دیگر بیشتر بوده‌ و پس‌ از طلا از بقیه‌ فلزات‌ قابلیت‌ چکش‌خواری‌، مفتول‌ شدن‌ و تورق‌ آن‌ بیشتر است‌.

نقره‌ در هوای‌ خالص‌ فاسد نمی‌شود. اسید کلریدریک‌ و اسید سولفوریک‌ در حرارت‌ معمولی‌ بر آن‌ بی‌اثر بوده‌ ولی‌ اسید سولفوریک‌ غلیظ‌ به‌ همراه‌ حرارت‌ با نقره‌ ترکیب‌ شده‌ و گاز دی‌اکسید گوگرد تولید می‌نماید.

حلال‌ اصلی‌ نقره‌، اسید نیتریک‌ یا تیزاب‌ سلطانی‌ می‌باشد که‌ حتی‌ در دماهای‌ متعارفی‌ نیز به‌ شدت‌ با آن‌ ترکیب‌ گردیده‌ و گاز سمی‌ نیتروژن‌ منواکسید را تولید می‌نماید.

هیدروژن‌ سولفید که‌ اسید ضعیفی‌ است‌، به‌ آسانی‌ بر نقره‌ اثر کرده‌ و سولفور سیاه‌ رنگ‌ نقره‌ را تولید می‌کند
http://www.jtd.ir
http://www.tehrnadisplay.com


نوشته شده در یادداشت ثابت - دوشنبه 92/12/20ساعت 4:43 عصر توسط مقدم نظرات ( ) |

«تساوریت‌» " گارنت‌ گره‌ سولار "Garnet Grossulor سبز رنگی‌ است‌ که‌تنها در آفریقا کشف‌ گردیده‌ و تا سال‌ 1980 دوران‌ موفقیت‌آمیزی‌ را پشت‌سر نهاد. طی‌ این‌ دوره‌ تجار سراسر جهان‌ با اطمینان‌ خاطر پیش‌ بینی‌می‌کردند که‌ تساوریت‌ نیز به‌ مانند «تانزانیت‌» در مقابل‌ سفایر، ازقابلیت‌ چشمگیری‌ در رقابت‌ با زمرد برخوردار است‌ می‌تواند جایگزین‌ آن‌شود.

تعداد معدودی‌ از هواخواهان‌ «تساوریت‌» به‌ مدت‌ 15 سال‌ در اندیشه‌تحقق‌ بخشیدن‌ به‌ چنین‌ آرمانی‌ بودند و این‌ در حالی‌ بود که‌ برخی‌تجار پایان‌ دوره‌ گارنت‌ را حدس‌ زده‌ و معتقد بودند زمان‌ انقراض‌ آن‌فرا رسیده‌ است‌.

با این‌ وجود، کشف‌ ناگهانی‌ چندین‌ معدن‌ در آفریقا، تانزانیا و حتی‌ماداگاسکار آینده‌ تابناک‌ و درخشانی‌ را برای‌ جواهر مزبور رقم‌ زد.

در اینجا قصد داریم‌ به‌ بحث‌ درباره‌ حجم‌ انبوه‌ سنگ‌های‌ سبززردرنگ‌ پریدوت‌ مانندی‌ بپردازیم‌ که‌ در ابعادی‌ کوچک‌ در کنیا و درمقیاسی‌ بزرگ‌تر با رنگی‌ تیره‌تر به‌ عنوان‌ معیاربخش‌ رنگ‌، در تانزانیایافت‌ می‌شوند. روی‌ سخن‌ ما با سنگ‌هایی‌ است‌ که‌ با رنگ‌ دلپذیر سبزخود رقیب‌ زمرد به‌ شمار آمده‌ و جار و جنجال‌ فراوانی‌ پیرامون‌ آن‌ تابه‌ امروز به‌ وجود آمده‌ است‌.

به‌ علاوه‌، فراوانی‌ و ارزان‌ بودن‌ قیمت‌، مقابله‌ با چنین‌ شرایطی‌ را دشوار ساخته‌ است‌.

هزینه‌ای‌ که‌ هم‌ اکنون‌ برای‌ این‌ سنگ‌ در مقایسه‌ با دو سال‌ پیش‌صرف‌ می‌شود 40% کمتر شده‌ و از نظر کیفی‌ نیز همانند نمونه‌هایی‌ است‌که‌ از اواسط‌ سال‌ 1980 به‌ بعد با توجه‌ به‌ میزان‌ چشمگیر این‌ سنگ‌ درنمایشگاه‌ جواهرات‌ " تاکسون‌"Tucson این‌ امکان‌ برای‌ تساوریت‌ وجوددارد که‌ بار دیگر به‌ جایگاه‌ اولیه‌ خویش‌ دست‌ یابد.

حفاری‌ بزرگ‌

سرنوشت‌ «تساوریت‌» با کشف‌ معدن‌ مهمی‌ در تانزانیای‌ جنوبی‌ در سال‌گذشته‌، تغییر چشمگیری‌ پیدا کرد. درآمد حاصله‌ از ذخایر سطحی‌ چنان‌شگفت‌انگیز بود که‌ قیمت‌ ثابت‌ در طول‌ یک‌ دهه‌ را معادل‌ 900 الی‌100/1دلار به‌ 600 الی‌ برای‌ 700 دلار برای‌ هر قیراط‌ تقلیل‌ داد. اوضاع‌ درباره‌ سنگ‌های‌ 2 و 5 قیراطی‌ بیشتر مایه‌ تعجب‌ بود زیرا قیمت‌آنها به‌ نهضت‌ کاهش‌ یافته‌ بود.

نکته‌ دیگر آن‌ است‌ که‌ هیچ‌ عاملی‌ نمی‌تواند همانندکاهش‌ هزینه‌های‌عمده‌فروشی‌ موجب‌ حیات‌ مجدد بازار شود و تساوریت‌ نیز از این‌ امرمستثنی‌ نیست‌.

با این‌ وجود، افزایش‌ هزینه‌ حفاری‌ سطح‌ پایین‌تر، تجار را نسبت‌ به‌ سیر صعودی‌ قیمت‌ نگران‌ کرده‌ است‌.
http://wwww.jtd.ir
http://www.tehrandisplay.com


نوشته شده در یادداشت ثابت - دوشنبه 92/12/20ساعت 2:10 عصر توسط مقدم نظرات ( ) |

تراش الماس، بیشترین اثر را در میزان درخشش و تلالوى آن دارد. حتى اگر الماس از رنگ، خلوص و شفافیت خوبى برخوردار باشد، ‌تراش بد باعث مى شود تیره به نظر برسد.
تراش الماس (شامل تراش وجوه اطراف دانه الماس و تراشهاى عرضى و عمقى) میزان درخشش و برق الماس را تعیین مى کند. بسیارى از جواهرشناسان معتقدند تراش الماس، مهمترین کار روى آن است، زیرا همانطور که گفته شد، تراش بد بشدت از کیفیت الماس مى کاهد.
اندازه عرض و ارتفاع دانه الماس، بیشترین اثر را در عبور نور از الماس و در واقع درخشش آن دارد، به طورى که اگر تراش به نحوى باشد که دانه الماس ارتفاع کمى داشته باشد، نور از سطح زیرین الماس خارج شده و الماس درخشش خود را از دست مى دهد، همچنین اگر تراش طورى باشد که ارتفاع دانه الماس زیاد باشد، نور از اطراف پراکنده شده و الماس تیره و کدر به نظر خواهد رسید.
http://www.jtd.ir
http://www.tehrandisplay.com


نوشته شده در یادداشت ثابت - دوشنبه 92/12/20ساعت 10:33 صبح توسط مقدم نظرات ( ) |


از وظایف یک زرگر و طلاساز، این است که توانایی های زیر را داشته باشد:
- توانایی تعیین عیار فلزات قیمتی
- توانایی برشکاری و سوهان کاری و سنباده کاری
- توانایی حدیده کردن مفتولهای فلزات قیمتی
- توانایی نورد فلزات قیمتی
- توانایی ساخت لحیم فلزات قیمتی
- توانایی جوش دادن فلزات قیمتی
- توانایی طراحی زیور آلات
- توانایی ساخت مدلهای ریخت و پرس
- توانایی ساخت زیور آلات قیمتی
- توانایی برشکاری فلزات قیمتی و تشخیص ویژگی های آبکاری قطعات کار
- آشنایی با کوره ذوب فلزات قیمتی، انواع و کاربرد آن
- آشنایی با مقدمات الکتریسیته و کاربرد آن در کوره ها
- آشنایی با واحدهای اندازه گیری درجه حرارت و ابزارهای اندازه گیری آن
- آشنایی با بوته های ذوب فلزات قیمتی
- آشنایی با مواد نسوز کوره های ذوب فلزات قیمتی
- آشنایی با کوره های ذوب فلزات یا سوخت فسیلی
- شناسایی اصول کنترل و بازرسی کوره های ذوب فلزات قیمتی قبل از شروع بکار
- شناسایی اصول روشن کردن کوره ها و تنظیم درجه حرارت آنها
- توانایی تقلیل حجم فلزات قیمتی
- آشنایی بامقدمات علم مواد و فلزات قیمتی و کاربرد آنها
- شناسایی با سنگ معدن های فلزات قیمتی و روش تهیه آنها
- توانایی کنترل و بازرسی، راه اندازی و تنظیم کوره های ذوب فلزات قیمتی با اکسیژن و گاز
- آشنایی با وسایل و ابزارهای تقلیل حجم فلزات قیمتی
- شناسایی اصول تقلیل حجم فلزات قیمتی
- آشنایی با عوامل موثر فیزیکی محیط کار
- آشنایی با عوامل موثر شیمیایی محیط کار
- آشنایی با عوامل بیولوژیکی محیط کار
- آشنایی با عوامل موثر فیزیولوژیکی محیط کار
- توانایی تقلیل حجم فلزات قیمتی
- توانایی کنترل و بازرسی، راه اندازی و تنظیم کوره های ذوب فلزات قیمتی با اکسیژن و گاز
- توانایی پرکردن بوته و ذوب کردن آن در کوره
- توانایی ریختن مذاب در ربجه (ریژه)
http://www.jtd.ir
http://www.tehrandisplay.com


نوشته شده در یادداشت ثابت - پنج شنبه 92/12/16ساعت 3:13 عصر توسط مقدم نظرات ( ) |

<      1   2   3   4   5   >>   >


قالب جدید وبلاگ پیچک دات نت